Kaedah Pembayaran


Untuk setiap tempahan, kami menerima pembayaran melalui akaun bank-bank berikut:           


LANGKAH 1:
  1. Sila gunakan borang apabila membuat tempahan.
  2. Pastikan semua maklumat dilengkapkan dengan tepat.
  3. Sila senaraikan tempahan & kuantiti di dalam ruang yang disediakan.
LANGKAH 2:

  1. Selepas pembayaran dilakukan, sila gunakan borang .
  2. Lengkapkan semua maklumat pembayaran dengan tepat.

PENTING: Semua tempahan akan diproses apabila pembayaran tersebut telah kami terima & disahkan betul. Kami akan memaklumkan kepada anda maklumat penghantaran tempahan melalui email. Sila beri email yang masih aktif untuk mengelakkan sebarang kesulitan.


KOS PENGHANTARAN: Kos penghantaran ditanggung sepenuhnya oleh pembeli. Kami mencadangkan perkhidmatan swasta (e.g. Nationwide) dengan anggaran harga RM14/1kg. Walaubagaimana pun, pembeli boleh memilih & mencadangkan jenis perkhidmatan (e.g. POS Malaysia, Bas dll) untuk urusan penghantaran.


'Refund' Polisi
Semua kuih raya yang kami jual menggunakan pembungkusan yang asal untuk mengekalkan kualiti dan kebersihan. Kami sentiasa memastikan kuih raya yang dihantar di dalam keadaan sempurna, bersih dan tidak rosak. Kami juga sentiasa memaklumkan ejen penghantaran bungkusan tersebut adalah kuih raya untuk mengelakkan sebarang kerosakan. Oleh itu, kuih raya boleh dikembalikan hanya jika kami menghantar tempahan yang salah dan masih belum dibuka atau diguna.


Sebarang pertanyaan sila hubungi kami: 
2011 Kuih Raya 2011 | Blogger Templates for Over 50 Chat Sponsors: Short People Club, Michigan Mechanical Engineer Jobs, California Dietitian Jobs